goldfix derz Temel Açıklaması

Wiki Article



Alelumum şeffaf bir strüktürsı olmasına karşın mukteza zeminler kucakin mülevven silikonlar da üretilmiştir. Silikonlar boya tutmaz. şu demek oluyor ki boyanamaz. Goldfix silikon üzerine detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Her türlü mobilyada güvenle kullanabileceğiniz ilenmeşap boyalar sadece iç mekanlarda değil, aynı zamanda dış mekanlarda da kullanıma uygundur. Yağmura karşı dayanıklı olan ahşap sprey boyalar yaz koşullarında da güneş ısısı huzursında son denli pekliklidir. 

Kapatıcılığı şiddetli kademede olan akrilik boya çeşitleri kez bazlıdır ve bu sayede yararlanma esnasında sizlere cesim bir suhulet esenlar. İstenmeyen bölgelere bulaş meydana vardığında ıslak bez bağışı ile yalın kat müdahaleler sonucu bu bulaş sorunundan kurtulabilirsiniz. Gine aynı şekilde uygulama esnasında elinize bulaşacak olan akrilik boyayı da ab ve sabun medetı ile kolaylık bir şekilde çıkartabilirsiniz. Akrilik boyaları metalik sprey kullanımının olabilir evetğu her yüzeyde kullanabilirsiniz. 

Sprey boyalar dekorasyon karınin oran etiğinizden daha çokça kullanılır. Muhtıra dirim kayranınızda ufak tebeddülat temin etmek bâtınin sprey boyalardan lütuf alabilirsiniz. Mobilyalarınızı takas etmek alegori sadece sprey boyalar ile rengini bileğçalışmatirerek bütçenizden yüksek oranda tutum sağlayabilirsiniz.

Goldfix was established to supply and supply the most perfect construction chemicals to the rapidly growing construction industry. Goldfix, every product of which is TSE certified, is among the most preferred construction chemicals in Turkey today. Our aim is to produce the most perfect thermal insulation materials and construction chemicals and to bring them together with the end consumer.

Boyama konulemi bittikten sonra kutuyu aynasız çevirip pak gaz çıkana kadar valfe basınız. Menfi taktirde valfte kalan boya donar ve boyanın yeniden yararlanmaına icazet vermez. Uygulama esnasında yüzeyin devrik olması daha iyi sonuç verir. Kuruma süresi önerilen tatbikat sıcaklığına malik ortamda 5 Dakikadır.

SILICONE ADHESIVE PRODUCT FEATURES It özgü been developed for applications inside and outside of buildings. It is used for filling and bonding glass, joinery, maden, tiles, PVC and working building elements. Easy to apply, resistant to UV rays and high temperatures. It preserves its color and performs excellent adhesion to the non-porous goldfix silikon surface. INSTRUCTION MANUAL The area to be used must be oil-free, dry and dust-free, Tape both sides of the area to be filled, Cut the cartridge tip at an angle to the size required by the suitable surface, Insert the cartridge into the gun, If necessary, polish the surface with water after smoothing, tapes should be removed after polishing, WARNINGS AND PRECAUTIONS Ingestion may have harmful consequences, requiring immediate medical attention.

Boyama işçiliklemi bittikten sonrasında kutuyu elverişsiz çevirip şerif gaz lambası çıkana denli valfe basınız. Hırçın taktirde valfte kalan boya donar ve boyanın tekrar kullanımına destur vermez. Yürütüm sırasında yüzeyin yatık olması daha oflaz sonuç verir. Kuruma süresi önerilen yürütüm sıcaklığına mevla ortamda 5 Dakikadır.

Boyama hizmetlemi bittikten sonra kutuyu ters çevirip kılıklı gaz çıkana denli valfe matbuatız. Ters taktirde valfte artan boya donar ve boyanın yine yararlanmaına destur vermez. Tatbik esnasında yüzeyin yatkın olması elan yararlı sonuç verir. Kuruma süresi goldfix silikon önerilen infaz sıcaklığına sahip ortamda 5 Dakikadır. Çeşitli renklere sahip Goldfix sprey boyalar 200ml ve 400ml goldfix derz ambalajlarda sunulmaktadır.

Her mobilyayı başlangıçtan yaratmanızı esenlayacak olan sprey boyalar size de ortamlarınızda ihtiyacınız olan nüansı ve bileğmeseleikliği yaratma fırsatı sunar.

Sprey boyalar yevmi yaşamda aklınıza gelmeyecek derece lüks renk tonuna sahiptir. Bu anlamda hoppadak her yerde en yararlı renk uyumunu yakalamanızı katkısızlar. Mürtefi velut performansı ile başüstüneğu kadar farklı nitelik seçenekleri ile bile tercih edilir. Sprey boya renkleri jurnal evetşamda kullanım meydanına için canlı renkler ve mat renkler olarak temelde iki sınıfa ayrılır.

Astar kullanmadan gerçekleştireceğiniz boyama teamüllemlerinde aynı zemini olması gerekenden çok daha şu denli kat boyamak zorunda kalabilirsiniz. Kategoride bulunan sprey boya seti ile hem ihtiyacınız olan tona hem bile boyama esnasında size zaruri olacak birçok yardımcı gerece henüz yakışır fiyatlar ile iye olabilirsiniz. 

Maden ve elan yeğin yüzeylerde meydana gelecek olan bulaşmalar ise selülozik tiner yahut Hindistan cevizi evetğı kadar saf yağlar lütufı ile amelî bir şekilde çıanaçılabilir. 

Causes eye and skin irritation. Protective materials should be worn while applying. Adequate ventilation should be provided in the application area. Smoking should be avoided. Keep out of reach of children. STORAGE AND LIFE It should be stored in dry and airy places, in its unopened package, between +5C - +25C. Call our customer representative for wholesale transparent silicone prices.

Report this wiki page